Barnens golfkalas

I samband med Barngolfens tävling arrangerar vi Barnens golfkalas. Ett uppskattat arrangemang där barn, unga och familjer som tillhör vården på sjukhuset bjuds in till några timmar med lekfulla aktiviteter, möten med idoler, enklare mat och dryck samt underhållning. Med hjälp av vår insamling och flera engagerade samarbetspartners kan vi bjuda på en härlig dag utanför ordinarie sjukhusmiljö, kanske precis då det behövs som mest.

PROGRAM FÖR FAMILJER
Presenteras inom kort…

 

Arrangemanget sker på Sankt Jörgen Park och görs i samarbete med sjukhusets Lekterapi. Inbjudan och information om anmälan går ut senare under våren.

Film från Barnens golfkalas av Rhea Produktion 

Instagram

  • Idag inleder vi ett hjärtligt samarbete med Frölunda Indians. Under året 2020 kommer hockeyklubben samla in pengar till Barnsjukhuset, så att vi kan göra 20 behandlingsrum mer barnvänliga och lekfulla 🎉

Om du ska gå på en Frölundamatch, så kan du runda upp ditt biljettköp med 20 SEK och på så sätt bidra till insamlingen. Man kan också swisha valfri peng till 123 403 4120.

Stort tack Frölunda Indians för att ni förgyller tillvaron på Barnsjukhuset!

@Frolunda_hc
#framåttillsammans #glädjeläker
  • Heja heja & god fortsättning! ⭐

Det allra bästa sättet att starta 2020 på, är såklart att anmäla sig till Göteborgsvarvet - och springa för Barnsjukhuset! ➡️ Anmälan finns på vår hemsida - se länk i vår profil.

Alla intäkter går till att förgylla tillvaron för barnen på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus, och skapa glädje som läker!

#glädjeläker #göteborgsvarvet2020
  • God Jul & Gott nytt år önskar vi er alla! Tack för året som gått - för alla bidrag, stora som små, och allt det varma engagemang vi har mött. Tillsammans med er jobbar vi vidare med att förgylla tillvaron för barnen på Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus ❤

#glädjeläker
  • När det behövs mer glädje och guldkant på en avdelning på sjukhuset, så får vi in ansökningar från personalen som beskriver vad som fattas.

BUPs akutavdelning fick nyligen en ansökan beviljad av oss, och kunde därmed köpa in pyssel, playstation, akvarellfärger, papper och penslar m.m - något som både personal och barnen blev väldigt glada för. Pysslet kom i lagom tid för att starta julverkstan och producera julkort 🎅🏼 #glädjeläker

Follow Me!