Ett glädjebesked på 2.2 MSEK

I måndags gick Barngolfen av stapeln och engagemanget från alla involverade går inte att beskriva i ord. Snacket, tävlingen, deltagarna, publiken, volontärerna, ja alla var bara så magiska. Vi var alla där för en sak och det är för barnens bästa!

Under Barngolfen 2013 samlade vi in 1.5 MSEK. I år hade vi som mål att komma upp i 2 MSEK och till er glädje kan vi meddela en slutsumma på HELA 2.2 MSEK vilket är insamlingsrekord för Barngolfen.

Kvällens fartfyllda auktion drog in fantastiska 450.000 kr och leddes av ingen mindre än Lasse Kronér som är pappa till Barngolfen och sitter med i Insamlingsstiftelsens Advisory Board. Lasse gör ett otroligt arbete för oss på Insamlingsstiftelsen och hans insats bidrar till väldigt mycket glädje för barnen på Barnsjukhuset. Några av auktionsobjekten var Adam Scotts driver, Henrik Stensons Putter och det objekt som drog in allra mest var konst av Caroline af Ugglas som gick för hela 85.000 kr.

Till alla er som varit involverade i Barngolfen, vi kan aldrig tacka er nog för er insats men en sak är säker, tillsammans har vi gjort ett kärlekspussel som i slutändan hjälper 100.000-tals patienter till mer glädje på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus.
Gläje läker!
Fotoalbum från Barngolfen dyker upp i våra kanaler inom kort!